Kunci Gitar Denis Farasya - Mantan Kelaran

Capo : Fret 3

Intro Am Em F C
        Dm Am F E
        Am Em F C
        Dm Am F -G Am..

Am
opo kowe ra eling..
G              Am
karo aku mantanmu..
F            G             C
sejatine aku seh tresno sliramu..
   Dm
anggonmu medotke tresno..
 Am
amergo ono wong liyo..
      F      G           Am     E
remuk atiku ajur mumur dadi awu..

Am
opo kowe ra eling..
G                 Am
marang janji-janjimu..
Dm                   G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F             G            Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Chorus
       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

Int. Am Em F C
       Dm Am F E
       Am Em F C
       Dm Am F -G Am

Am
opo kowe ra eling..
G                 Am
marang janji-janjimu..
Dm                   G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F             G            Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Chorus
       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G        Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
Thank You For Visiting,
Tittle : Denis Farasya - Mantan Kelaran
Artist : Denis Farasya
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.