Kunci Gitar Dara Fu - Ugal Ugalan

Capo : Fret 4

         F
tresnomu ugal-ugalan..
          C
kok malah menggok haluan..
           Dm       G
wis ngerti lampune abang
         C
kok isih wae mbok terjang..

Intro C F Dm G

        C
pertama ku karo kowe..
      F
atiku ayem rasane.
        Dm       G
saben dino bebarengan
          C
kadang ku isih kelingan..
E
karo esemmu
            Am        G
sing nggawe bungah atiku..
       Dm
nganti tak angen-angen
         G           F G
ben esok dadi jodoku..

         C
kok moro ngomong ra betah
           F
terus kowe ngajaki pisah..
          Dm
wis buyar angenanku
G          C
karo kabeh keputusanmu..
E
ku mbok tinggalke
        Am          G
dengan alasan sepele..
       F          Dm
mbok kiro ku ra reti..
        G
lekmu kuwi main mburi..

Chorus
          F
 tresnomu ugal-ugalan..
           C
 kok malah menggok haluan..
            Dm       G
 wis ngerti lampune abang
          C           C7
 kok isih wae mbok terjang..

       F
 opo kurang lehku nyayang..
         C     Am
 seprene ora disawang..
        Dm          G
 awas bakal tak titeni
           C
 mbesok ku sing ngelarani..

Int. F  C  Dm  G
       E  Am G
       F  Fm  G

         C
kok moro ngomong ra betah
           F
terus kowe ngajaki pisah..
          Dm
wis buyar angenanku
G          C
karo kabeh keputusanmu..
E
ku mbok tinggalke
        Am          G
dengan alasan sepele..
       F          Dm
mbok kiro ku ra reti..
        G
lekmu kuwi main mburi..

Chorus
          F
 tresnomu ugal-ugalan..
           C
 kok malah menggok haluan..
            Dm       G
 wis ngerti lampune abang
          C           C7
 kok isih wae mbok terjang..

       F
 opo kurang lehku nyayang..
         C     Am
 seprene ora disawang..
        Dm          G
 awas bakal tak titeni
           C
 mbesok ku sing ngelarani..

          F
 tresnomu ugal-ugalan..
           C
 kok malah menggok haluan..
            Dm       G
 wis ngerti lampune abang
          C           C7
 kok isih wae mbok terjang..

       F
 opo kurang lehku nyayang..
         C       Am
 seprene ora disawang..
        Dm          G
 awas bakal tak titeni
           C
 mbesok ku sing ngelarani..
Thank You For Visiting,
Tittle : Dara Fu - Ugal Ugalan
Artist : Dara Fu
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.