Kunci Gitar Yudanosel - Dudu Siji Sijine

Intro F G Em Am
        Dm  G
        
    C     G      Am          Em
tresno.. iki.. koe sing ngawali..
F        C
koe dewe sing ngucap
      Dm          G
janji tresno nyawiji..
F        G        Em          Am
aku percoyo.. tresnamu tak tompo..
 Dm                    G
aku ngiro koe bakal slalu.. ono..

C         G     Am             Em
saben dinane.. aku ning sandingmu..
F           C      Dm           G
aku sing ngusap.. eluh ning pipimu..
F       G         Em         Am
mung.. aku.. sing paling gemati..
      Dm         G
ngerteni.. susah lan seneng
            C  C7
kabeh dilakoni..

F       G     Em       Am
 aku ra ngiro.. koe ngeliyo..
  Dm
bali ning uwong sing
          G
biyen nglarani atimu..

Chorus
       F      G      Em     Am
 tak pikir.. aku.. siji sijine..
 Dm        G       C
  sing ono ning atimu..
     F     G      Em      Am
 jebule.. aku.. salah sijine..
       Dm              G             C
 tresnamu sing biyen durung tok lalekne..
 
Int. F G Em Am
       Dm  G
       F G Em Am
       Dm  G
        
C         G     Am             Em
saben dinane.. aku ning sandingmu..
F           C      Dm           G
aku sing ngusap.. eluh ning pipimu..
F       G         Em         Am
mung.. aku.. sing paling gemati..
      Dm         G
ngerteni.. susah lan seneng
            C
kabeh dilakoni..

F       G     Em       Am
 aku ra ngiro.. koe ngeliyo..
  Dm
bali ning uwong sing
          G
biyen nglarani atimu..

Chorus
       F      G      Em     Am
 tak pikir.. aku.. siji sijine..
 Dm        G       C
  sing ono ning atimu..
     F     G      Em      Am
 jebule.. aku.. salah sijine..
       Dm              G             C
 tresnamu sing biyen durung tok lalekne..
 
       F      G      Em     Am
 tak pikir.. aku.. siji sijine..
 Dm        G       C
  sing ono ning atimu..
     F     G      Em      Am
 jebule.. aku.. salah sijine..
       Dm              G             C
 tresnamu sing biyen durung tok lalekne..
       Dm              G             C
 tresnamu sing biyen durung tok lalekne..
Thank You For Visiting,
Tittle : Yudanosel - Dudu Siji Sijine
Artist : Yudanosel
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.