Kunci Gitar Vita Alvia - Walesan Katresnan (Jawaban Cinta)

Capo : Fret 5

Intro Am G F G
        Am G F G

             C                   G
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              F      G             Am
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              C                         G
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           F       G            Am
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Chorus
       C               G
 ra perlu mbok raguke aku..
              F
 percoyo ohh aku..
               G
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     C                      G
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             F
 walesan awakmu..
              G
 kandakno yen tresnamu
                 C
 mung kanggo awakku..

 Am              Em                F
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               G
 tansah pingin bareng awakmu..
 Am              Em                 F
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           G                       C
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Int. Am    Am

             C                   G
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              F      G             Am
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              C                         G
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           F       G            Am
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Chorus
       C               G
 ra perlu mbok raguke aku..
              F
 percoyo ohh aku..
               G
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     C                      G
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             F
 walesan awakmu..
              G
 kandakno yen tresnamu
                 C
 mung kanggo awakku..

 Am              Em                F
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               G
 tansah pingin bareng awakmu..
 Am              Em                 F
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           G                       C
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Outro Am   Am
Thank You For Visiting,
Tittle : Vita Alvia - Walesan Katresnan (Jawaban Cinta)
Artist : Vita Alvia
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.