Chord Vallen Novva - Aku Tresno Sliramu

Intro C Em F Fm G

           C
rino wengi kelingan..
            Em
tak lali ra bisa ilang..
           F
manis esem guyumu..
             G
gawe bingung pikirku..

          C
opo ngene rasane..
         -Dm      Em
wong kang nandang kasmaran..
          F       F-Em
turu ra biso taneg..
D             G  
 ra mangan kroso wareg..
 
Chorus
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C       -Bm
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 
Int. Am  Em  F G C

          C
opo ngene rasane..
            -Dm  Em
wong kang nandang kasmaran..
          F       F-Em
turu ra biso taneg..
D             G        E
 ra mangan kroso wareg..
 
Chorus
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C      -G
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 
Int. F  Em  Dm G C
       F  Em  Dm G E
        
Chorus
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C       E
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 Fm             C
  aku tresno sliramu..
 Fm                 C F C
  aku tresno sli..ramu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !