Kunci Gitar Sasya Arkhisna - Mergo Kalah Bondo

Capo : Fret 3

Intro C  Fm  C  Fm  G
        F G C
        F G Em Am Dm  F

 C       F
opo aku iki..
       Em             G
ora pantes mbok tresnani..
      F          G          C
mergo kahanan ku sing koyo iki..
    F          G
uripku koyo ngene..
     Em         Am
nasibku koyo ngene..
         Dm        D          G
jelas ra podo koyo sing mok karepke..

Intro F G

 C        F
opo aku salah..
         Em          G
yen mencoba tuk mengalah..
      F       G         C
san selalu mencoba bertahan..
        F        G
nanging tekan saiki..
       Em          Am
kowe tetep ora ngerti..
         Dm             F         G
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      F            G
wes cukup tak lelekno..
       Em           Am
rosoku sing koyo ngene..
       Dm         F        G  G-F-Em G
tak ubero amung gawe ati loro..

Chorus
 F                Dm
  pancen kowe ra iso..
 G                    Em
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Am                 Dm
  aku yo mung biso opo..
 G                      C  Gm C
  mundur mergo kalah bondo..

 F                    Dm
  aku wes ra kurang kurang..
 G                        Em
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Am       -A       Dm
  aku mung iso dedungo..
 G                   C
  Gusti paringi ku legowo..

Int. F  Dm  G  -E/G#
       Am Em F  Em  G
       Em  Am  Dm G C

 C        F
opo aku salah..
         Em          G
yen mencoba tuk mengalah..
      F       G         C
san selalu mencoba bertahan..
        F        G
nanging tekan saiki..
       Em          Am
kowe tetep ora ngerti..
         Dm             F           G
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      F            G
wes cukup tak lelekno..
       Em           Am
rosoku sing koyo ngene..
       Dm         F        G
tak ubero amung gawe ati loro..

Chorus
 F                Dm
  pancen kowe ra iso..
 G                    Em
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Am                 Dm
  aku yo mung biso opo..
 G                      C  Gm C
  mundur mergo kalah bondo..

 F                    Dm
  aku wes ra kurang kurang..
 G                        Em
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Am       -A       Dm
  aku mung iso dedungo..
 G                   C
  Gusti paringi ku legowo..
Thank You For Visiting,
Tittle : Sasya Arkhisna - Mergo Kalah Bondo
Artist : Sasya Arkhisna
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.