Kunci Gitar Safira Inema - Tresnomu Ilang

Capo : Fret 3

Intro Am Em Dm Am
        G  F E Am  E

Am               G        Am
 loro rasane ati.. amergo kelangan..
          Dm                 G
nganti saiki.. njangget ning ati..
F      C
isih kelingan..
     F             G
kowe sing tak eman-eman..
    G          C
ninggal roso kelaran..
   Dm     Em     Am     
saikine.. dadi kenangan..

Intro G Em

Am
 isih tak eling-eling..
G         Am
 mbiyen kowe janji..
          Dm              G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F            C
nanging mblenjani..
      F               G
tanpo welas ninggalke aku
     G             C
kowe nduwe tresno liyo
      Dm              Em  Am  E
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Chorus
       Am                 F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G                     C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm                Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G          Em         Am
 endi janjimu nyatane.. tresnomu ilang..

      Am                    F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G                   C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm                   Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G                 Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am 
 mung semene..

Int. Am Em Dm Am
       G  F E Am  E

Am
 isih tak eling-eling..
G         Am
 mbiyen kowe janji..
          Dm              G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F            C
nanging mblenjani..
      F               G
tanpo welas ninggalke aku
     G            C
kowe nduwe tresno liyo..
      Dm              Em  Am  E
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Chorus
       Am                 F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G                     C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm                Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G          Em
 endi janjimu nyatane.. 
          Am    E
 tresnomu ilang..

      Am                    F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G                   C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm                   Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G                 Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am   E
 mung semene..

       Am                 F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G                     C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm                Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G          Em
 endi janjimu nyatane.. 
          Am    E
 tresnomu ilang..

      Am                    F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G                   C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm                   Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G                 Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am 
 mung semene..
            G                 Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito 
        Am
 mung semene..
Thank You For Visiting,
Tittle : Safira Inema - Tresnomu Ilang
Artist : Safira Inema
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.