Kunci Gitar Putri Varenza - Kangeno Aku

Capo : Fret 5

Intro F G Em Am
        Dm  F  G
        
C    G          Am
 ojo ngilang ko ngene..
 G     F           Em
aku raiso dinengke suwe suwe
Dm         G       Dm G
sedih dadi rasane..

C        G      Am
 bingung arep kepiye..
  G      F        Em
raiso mekso aku kangen kowe
   Dm         G       Dm G
we fokus karo liyane..

  F         G        Em
piye carane kowe kelingan..
        Am
pas pisanan..
     Dm
kowe ngajak kenalan..
  F          G  C   G
terus lanjut WAnan..

Chorus
  C
kangenono aku..
  E                    Am
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Gm         C
mbok ojo mung meneng..
      F              Em       Am
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..

Int. C  E  Am  Gm C
       F  Em Am Dm  G
       
C        G      Am
 bingung arep kepiye..
  G      F        Em
raiso mekso aku kangen kowe
   Dm         G       Dm G
we fokus karo liyane..
  F         G        Em
piye carane kowe kelingan..
        Am
pas pisanan..
     Dm
kowe ngajak kenalan..
  F          G  C   G
terus lanjut WAnan..

Chorus
  C
kangenono aku..
  E                    Am
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Gm         C
mbok ojo mung meneng..
      F              Em       Am
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..

G         C
hoo.. tresnanono aku..
  E
senajan wes ra nde wektu  
       Am
kangenono awakku..
  Gm        C
masio ra gampang..
        F            Em     Am
percoyo'o awakkku.. aku tenanan..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..
       Dm
sing banget kangen..
       G                C
sing banget butuh.. awakmu..
Thank You For Visiting,
Tittle : Putri Varenza - Kangeno Aku
Artist : Putri Varenza
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.