Chord Niken Salindry - Prapatan Pace Kunci Gitar

Capo : Fret 2

Intro C G/B Am  G  C
        C G/B Am  G  C

 C         G/B          Am
awit dino iki ora bakal tak lali..
    G                  C
tak gowo nganti tekane pati..
  C          G/B         Am
roso tresno iki wis mbok cidrani..
  G                  C
kowe lungo mblenjani janji..

     C           G/B         Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G                        Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
      C          G/B       Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G                       C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am      Em         C       -G/B
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am          G             C   -G/B
awakmu ilang digowo wong liyan..
    Am    Em   F        C
aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm                 G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Chorus
          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F        Dm      G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

Int. Am Em F C
       Am Em F  G

     C           G/B         Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G                    Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
   C           G/B       Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G                       C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am      Em         C
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am            G           C
awakmu ilang digowo wong liyan..
-G/B  Am   Em   F        C
 aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm                 G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Chorus
          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F                G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C    G
 keloro loro..

          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F                G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

C-G/B  Am        Em
budalo'o.. lungo'o..
    F          Dm          C
sepurane mas.. aku wis ora nompo..
Title: Niken Salindry - Prapatan Pace Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved