Kunci Gitar Niken Salindry - Prapatan Pace

Capo : Fret 2

Intro C G/B Am  G  C
        C G/B Am  G  C

 C         G/B          Am
awit dino iki ora bakal tak lali..
    G                  C
tak gowo nganti tekane pati..
  C          G/B         Am
roso tresno iki wis mbok cidrani..
  G                  C
kowe lungo mblenjani janji..

     C           G/B         Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G                        Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
      C          G/B       Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G                       C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am      Em         C       -G/B
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am          G             C   -G/B
awakmu ilang digowo wong liyan..
    Am    Em   F        C
aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm                 G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Chorus
          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F        Dm      G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

Int. Am Em F C
       Am Em F  G

     C           G/B         Am
rino lan wengi kowe sing tak anti..
     G                    Am
ning ngendi saiki nggonku nggoleki..
   C           G/B       Am
janji tresnomu gede koyo segoro..
  G                       C
tapi nyatane mbok tinggal lungo..

     Am      Em         C
tapi saiki kabeh mung dadi angen..
 Am            G           C
awakmu ilang digowo wong liyan..
-G/B  Am   Em   F        C
 aku wis lilo.. wani kelangan..
          Dm                 G
tiwas tak pacari aku kau tinggal pergi..

Chorus
          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F                G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C    G
 keloro loro..

          C    G           Am
 prapatan pace.. sing dadi kenangan..
     F                  G
 aku lan kowe ora biso urip sesandingan..
          C    G              Am
 prapatan pace.. sing ninggal cerito..
     F                G
 aku wis lilo senajan atiku..
        C
 keloro loro..

C-G/B  Am        Em
budalo'o.. lungo'o..
    F          Dm          C
sepurane mas.. aku wis ora nompo..
Thank You For Visiting,
Tittle : Niken Salindry - Prapatan Pace
Artist : Niken Salindry
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.