Kunci Gitar Niken Salindry - Kahanan Urip

Intro C  Em  F  G

  C            G
kahanan urip manungso..
 Em
ora ono sing podo..
F           C
kabeh wis diatur..
     Dm       G
bedo rupo lan bondo..
Am      Em
aku ora sambat..
  F            C
siji sing tak ugemi..
  Am       Em
tetep ngupoyo..
      F     G    C
lan dungo marang Gusti..

    C       Em
kelire wong urip..
  Am           Em
katon sawang sinawang..
 F          C
ora usah nyawang..
        Dm       G
sing ra biso disawang..
  Em        Am
kabeh tak lakoni..
     F           C
isuk awan nganti wengi..
    Am         Em
tak mandek yen Gusti..
   F    G    C
wancine nimbali..

Intro F C G C

Chorus
   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        Dm          G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..
 
   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
  F              G       C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..
 
Int. C  Em  F  G

    C       Em
kelire wong urip..
  Am           Em
katon sawang sinawang..
 F          C
ora usah nyawang..
        Dm       G
sing ra biso disawang..
  Em        Am
kabeh tak lakoni..
     F           C
isuk awan nganti wengi..
    Am         Em
tak mandek yen Gusti..
   F    G    C
wancine nimbali..

Intro F C G C

Chorus
   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..
 
   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..
 
   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
  F              G       C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..
   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
 F            G          C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..
Thank You For Visiting,
Tittle : Niken Salindry - Kahanan Urip
Artist : Niken Salindry
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.