Kunci Gitar Luki Safara - Loro Geden

Capo : Fret 5

Intro F

Chorus
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..

 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..
          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

F     G             C     Am
 tibo tangi wes tak lakoni..
Dm       G          C
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
F      G       C             Am
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Dm            G          C
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

              F
wes tak leren wae
           G
ra sah diteruske
          C
cerito ro kowe
               Am
sing nggarai merana akhire
       Dm
wes ra kuat
             G
bingung arep sambat
            C
pancen kudu minggat
           C
ketimbang ati tambah bejat

F                 G
aku wis mencoba kuat
                C
menahan beban berat
                 Am
karna kau berkhianat
                 Dm
cinta tulus yang suci
           G
sudah ternodai
         C
perlahan mati
                  C
dan kini sudah pergi

Chorus
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

              F
wes tak leren wae
           G
ra sah diteruske
          C
cerito ro kowe
               Am
sing nggarai merana akhire
       Dm
wes ra kuat
             G
bingung arep sambat
            C
pancen kudu minggat
           C
ketimbang ati tambah bejat

F                 G
aku wis mencoba kuat
                C
menahan beban berat
                 Am
karna kau berkhianat
                 Dm
cinta tulus yang suci
           G
sudah ternodai
         C
perlahan mati
                  C
dan kini sudah pergi

Chorus
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

Int. F G C Am
       Dm G C 
       F G C Am

        Dm G C 
F     G             C     Am
 tibo tangi wes tak lakoni..
Dm       G          C
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
F      G       C             Am
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Dm            G          C
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

Chorus
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..
Thank You For Visiting,
Tittle : Luki Safara - Loro Geden
Artist : Luki Safara
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.