Kunci Gitar Kalia Siska ft. SKA 86 - Langganan Kleru

Capo : Fret 5

      C
atiku wes trimo..
Em     Am          A
 egomu tulung di sudo..
        Dm
aku iki wes ngalah..
(A/C#)    G
  rasah digawe masalah..
          Em
tak tompo opo anane
        A
koyo ngene kahanane
       Dm          G    C
aku ikhlas tenan karo kowe..

Intro C Em Am A
        Dm (A/C#) G
        C Em Am A
        Dm G C

C   F       C
opo uripku iki..
 C              F           G
omongan tingkah laku wes ngati-ati..
       F       Fm
nganti kaku atiku
     Em
dadi langganane klere
        F
wes tak trawang endinge..
         Dm           Bb    G
nyanding koe bakale.. ngene..

C             F         C
mbiyen nengdi lehmu sekolah..
    C        F       G
kok dadi uripmu ora iso salah..
        F           Fm
prengat prengut ulatmu..
       Em
peteng raiso ngguyu..
       F
tresno kebacut jeru..
    Dm            G
kesirep ora iso.. mlayu..

Chorus
       C
 atiku wes trimo..
 Em      Am          A
  egomu tulung di sudo..
         Dm
 aku iki wes ngalah..
(A/C#)    G
  rasah digawe masalah..
           Em
 tak tompo opo anane
         A
 koyo ngene kahanane
        Dm          G    C
 aku ikhlas tenan karo kowe..

Int. C Em Am A
       Dm (A/C#) G
       C Em Am A
       Dm G C

Dm                  G
 caraku le nresnani kurang kepiye..
Em              A
 bagimu aku ora ono benere..
Am                 Gm
 kowe golek menang dewe..
               D
aku tibo salah wae..
          A
mung dadi langganan kleru, kleru..

Chorus Overtune
       D
 atiku wes trimo..
 F#m    Bm          B
  egomu tulung di sudo..
         Em
 aku iki wes ngalah..
(B/D#)    A
  rasah digawe masalah..
           F#m
 tak tompo opo anane
         B
 koyo ngene kahanane
        Em          A    D
 aku ikhlas tenan karo kowe..

       D
 atiku wes trimo..
 F#m    Bm          B
  egomu tulung di sudo..
         Em
 aku iki wes ngalah..
(B/D#)    A
  rasah digawe masalah..
           F#m
 tak tompo opo anane
         B
 koyo ngene kahanane
        Em          A    D
 aku ikhlas tenan karo kowe..
        Em          A    Bm
 aku ikhlas tenan karo kowe..
 B        Em            A
  ikhlas aku dadi.. langganan..
    D
 kleru..
Thank You For Visiting,
Tittle : Kalia Siska ft. SKA 86 - Langganan Kleru
Artist : Kalia Siska SKA 86
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.