Chord Gery Mahesa ft. Lala Widy - Mboyak

Intro C Am F Fm G

C                     -G/B
rasane ati keloro loro..
  Am                           -G
hubungan ora direstui wong tuwo..
    F
wis ra kurang usahaku..
    Fm                     C
ngambung tangan bapak kan ibumu..

C                             -G/B
kang mas ora aku sing ngarepno..
 Am                               -G
awal crito ibu ngrumpi karo tonggo..
   F
ngono kok arep ngopeni..
  Fm                    C
rokok wae tukune mung siji..

Am             Em
 yen pancen bondo..
            F
sing dikarepno..
          Fm             Am
ngopine bapakmu kakean gulo..

            Em
tulung elingno..
           F
jo sadis sadis..
           Fm               G
mengko marai keno kencing manis..

Chorus
 C
 sumpah ra bakal biso tak lali..
 Dm
 janji setyamu tekane pati..
   Em               A
 karep ati iki.. mandeke mung siji..
        F          Fm         G
 kanggo awakmu.. tulung jogo ati iki..

 C
 kudu kepiye maneh gonku yakinke..
 Dm
 yen aku terus kok sepelekke..
 Em            A
  ajari carane.. nresnani wong due..
   F            Fm            G   (C)
 koyo kowe.. mboyak wis tak pasrahake..

Int. C Em F G C

Am             Em
 yen pancen bondo..
            F
sing dikarepno..
          Fm             Am
ngopine bapakmu kakean gulo..

            Em
tulung elingno..
           F
jo sadis sadis..
           Fm               G
mengko marai keno kencing manis..

Chorus
 C
 sumpah ra bakal biso tak lali..
 Dm
 janji setyamu tekane pati..
   Em               A
 karep ati iki.. mandeke mung siji..
        F          Fm         G
 kanggo awakmu.. tulung jogo ati iki..

 C
 kudu kepiye maneh gonku yakinke..
 Dm
 yen aku terus kok sepelekke..
 Em            A
  ajari carane.. nresnani wong due..
   F            Fm            G    C..
 koyo kowe.. mboyak wis tak pasrahake..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !