Chord Gery Mahesa ft. Lala Widy - Mboyak Kunci Gitar

Intro C Am F Fm G

C                     -G/B
rasane ati keloro loro..
  Am                           -G
hubungan ora direstui wong tuwo..
    F
wis ra kurang usahaku..
    Fm                     C
ngambung tangan bapak kan ibumu..

C                             -G/B
kang mas ora aku sing ngarepno..
 Am                               -G
awal crito ibu ngrumpi karo tonggo..
   F
ngono kok arep ngopeni..
  Fm                    C
rokok wae tukune mung siji..

Am             Em
 yen pancen bondo..
            F
sing dikarepno..
          Fm             Am
ngopine bapakmu kakean gulo..

            Em
tulung elingno..
           F
jo sadis sadis..
           Fm               G
mengko marai keno kencing manis..

Chorus
 C
 sumpah ra bakal biso tak lali..
 Dm
 janji setyamu tekane pati..
   Em               A
 karep ati iki.. mandeke mung siji..
        F          Fm         G
 kanggo awakmu.. tulung jogo ati iki..

 C
 kudu kepiye maneh gonku yakinke..
 Dm
 yen aku terus kok sepelekke..
 Em            A
  ajari carane.. nresnani wong due..
   F            Fm            G   (C)
 koyo kowe.. mboyak wis tak pasrahake..

Int. C Em F G C

Am             Em
 yen pancen bondo..
            F
sing dikarepno..
          Fm             Am
ngopine bapakmu kakean gulo..

            Em
tulung elingno..
           F
jo sadis sadis..
           Fm               G
mengko marai keno kencing manis..

Chorus
 C
 sumpah ra bakal biso tak lali..
 Dm
 janji setyamu tekane pati..
   Em               A
 karep ati iki.. mandeke mung siji..
        F          Fm         G
 kanggo awakmu.. tulung jogo ati iki..

 C
 kudu kepiye maneh gonku yakinke..
 Dm
 yen aku terus kok sepelekke..
 Em            A
  ajari carane.. nresnani wong due..
   F            Fm            G    C..
 koyo kowe.. mboyak wis tak pasrahake..
Title: Gery Mahesa ft. Lala Widy - Mboyak Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved