Chord Andy Razak - Tresno Ngeliyo Kunci Gitar Dasar

Intro C Am Dm G
        Fm C D G
        
      C    Am      Dm     G
ing wengi iki.. sansoyo sepi..
C       Am        Dm  G
yen kelingan sliramu..
   F         G           Em     Am
lintang rembulan ngilingake kenangan..
       Dm
naliko kowe lan aku
         G
ngucapke tresno temenan..

       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..
 
Int. Dm G Em a
       Dm  Bb  G
        
       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..
 
Int. Dm G Em A
       Dm G C
        
Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C   Am
 lungo wae..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih..
       C
 lungo wae..
Title: Andy Razak - Tresno Ngeliyo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved