Kunci Gitar Andy Razak - Tresno Ngeliyo Chord

Intro C Am Dm G
        Fm C D G
        
      C    Am      Dm     G
ing wengi iki.. sansoyo sepi..
C       Am        Dm  G
yen kelingan sliramu..
   F         G           Em     Am
lintang rembulan ngilingake kenangan..
       Dm
naliko kowe lan aku
         G
ngucapke tresno temenan..

       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..
 
Int. Dm G Em a
       Dm  Bb  G
        
       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..
 
Int. Dm G Em A
       Dm G C
        
Chorus
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..
 
            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C   Am
 lungo wae..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih..
       C
 lungo wae..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Andy Razak - Tresno Ngeliyo
Artist : Andy Razak
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !