Kunci Gitar Shinta Arsinta - Rancangan Wesi Chord

Intro Dm  Em  F G C  G

C                    F
matur suwun.. kanggo awakmu..
     G                      C
sing wes tau ono ning njero atiku..
    Dm
tresnamu sing gede..
           Em
sing wes tau mbok ucapke..
         F                    G
ora nyongko kene wis bedo dalane..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  G                          C
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F              G           C
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff
         F
 wis tau berjuang..
                G
 tapi ra tau di pandang..
          C
 tep bertahan..
       G/B       Am
 masio kelaran-laran..
 A                 Dm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 G
 tresnaku ra sepele..
                     C
 malah sak penakmu dewe..
 
           F
 wis cukup semene wae..
          G
 pedhot teko kene..
               C
 aku wes ora kuat..
       G/B           Am
 yen koyo ngene dadine..
 A         Dm
 iki ngono ati..
                G
 dudu rancangan wesi..
                    C
 wes ra kuat mbok larani..
 
 Dm
 aku kudu sabar..
        Em
 mbukak ati sing jembar..
           F
 mergo tresno kui..
          G         C   G
 kabeh ra kudu nduweni..
 
Int. Dm  Em  F G C
       Dm  Em  F G C  G
        
C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  G                          C
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F              G           C
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff
         F
 wis tau berjuang..
                G
 tapi ra tau di pandang..
          C
 tep bertahan..
       G/B       Am
 masio kelaran-laran..
 A                 Dm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 G
 tresnaku ra sepele..
                     C
 malah sak penakmu dewe..
 
           F
 wis cukup semene wae..
          G
 pedhot teko kene..
               C
 aku wes ora kuat..
       G/B          Am
 yen koyo ngene dadine..
 A         Dm
 iki ngono ati..
                G
 dudu rancangan wesi..
                    C
 wes ra kuat mbok larani.
 
 Dm
 aku kudu sabar..
        Em
 mbukak ati sing jembar..
           F
 mergo tresno kui..
          G         C
 kabeh ra kudu nduweni..
 
   Dm
 kabeh wis tak wenehno..
 Em
 manteb lan jiwo rogo..
   F       G            C
 kowe karo dekne gawe loro..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Shinta Arsinta - Rancangan Wesi
Artist : Shinta Arsinta
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !