Chord Jovita Aurel - Kowe Kunci Gitar Dasar

Intro C -F

C
kowe tak kiro..
        Dm
koyo rembulan wengi..
     G
sing bakal madangi
      C
atiku sing peteng iki..
Fm                   C       Am
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     D                 G
sing iso.. ngademke atiku..

C
tekamu koyo.. 
       Dm
semribite angin..
   G
yo mung mampir sedelo
              C
gur ngayem-ngayem atiku..
Fm                 C       Am
kowe ninggalke catatan memori..
  Dm            G        C   G
memori.. sing gawe loro ati..

Reff
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F         Em             Dm  G
 tresno suciku.. luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..
 
      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
 
Int. Fm Bb D# C
       Fm G Cm C
       Fm Bb D# C
       Fm G C G
        
Reff
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F
 tresno suciku..
    Em             Dm-Em-F-G
 luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..
 
      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
Title: Jovita Aurel - Kowe Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved