Kunci Gitar Jovita Aurel - Kowe Chord

Intro C -F

C
kowe tak kiro..
        Dm
koyo rembulan wengi..
     G
sing bakal madangi
      C
atiku sing peteng iki..
Fm                   C       Am
kowe tak kiro koyo beninge banyu..
     D                 G
sing iso.. ngademke atiku..

C
tekamu koyo.. 
       Dm
semribite angin..
   G
yo mung mampir sedelo
              C
gur ngayem-ngayem atiku..
Fm                 C       Am
kowe ninggalke catatan memori..
  Dm            G        C   G
memori.. sing gawe loro ati..

Reff
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F         Em             Dm  G
 tresno suciku.. luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..
 
      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
 
Int. Fm Bb D# C
       Fm G Cm C
       Fm Bb D# C
       Fm G C G
        
Reff
        C        Em         Am  G
 koyongene.. kuciwa ning atiku..
          F
 tresno suciku..
    Em             Dm-Em-F-G
 luntur ning tanganmu..
         C            Em            Am  G
 sewu mbulan.. lan lintang mbok menehi..
          F     Em          Dm  G
 nanging ora.. ono sing madangi..
 
      F
 pas aku tresno tresnone
        C           Am
 kowe lungo ora ono kabare..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
   Dm       G                 C
 kowe lungo.. neng ngendi parane..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Jovita Aurel - Kowe
Artist : Jovita Aurel
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !