Kunci Gitar Jihan Audy ft. Republik Seni Wirosari - Janji Ketemu

Capo : Fret 2

Intro C  F  C  G
        C  F  C  G  C G C

C          Em           Am
jam telu sore iku janji ketemu..
 Dm           G          C
udan grimis nakal mbedo aku..
  Em          A            Dm
nadyan kroso anyep ora tak gape..
      F        G        C  G
mergo ra sabar ketemu kowe..

   C              Em      Am
bendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm       G          C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em          A           Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G     C    G
tak simpen ono galeri..

    C          Em
tekamu tak tunggu
       Am        Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F           G
nyepeda jengki biru..

      C         Em
leren ngombe WA kowe
        Am           Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F     G  C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C

Reff
            F     G
 ing ngendi sayangku..
   Em       Am
 suwe tak enteni..
        Dm        G          C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F    G
 ing ngendi sliramu..
    Em      Am
 janji sore iki..
      Dm        G       C
 alas jati.. tambakselo kui..

Music F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

    C              Em      Am
mbendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm       G          C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em          A           Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G     C    G
tak simpen ono galeri..

    C          Em
tekamu tak tunggu
       Am        Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F           G
nyepeda jengki biru..

      C         Em
leren ngombe WA kowe
        Am           Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F     G  C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C

Reff
            F     G
 ing ngendi sayangku..
   Em       Am
 suwe tak enteni..
        Dm        G          C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F    G
 ing ngendi sliramu..
    Em      Am
 janji sore iki..
      Dm        G       C
 alas jati.. tambakselo kui..

           F     G
 lha jebul sayangku..
     Em         Am
 nengkene ket mau..
      Dm         G            C
 kowe pancen.. seneng nggudo aku..

          F     G
 ko ngono sayangku..
   Em             Am
 malah ngguya ngguyu..
      Dm             G       C
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
      F              G       Em  Am
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
       Dm   G            C
 aku pengen.. njiwet pipimu..

Outro F G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.