Kunci Gitar Safira Inema - Angin Kangen

Capo : Fret 1

Intro Am  Dm  F E Am
        F  E-E

Am
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F                  Am
lelakon.. kang wis kedaden..
Am
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F                    Am   E
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F          Am
kangen arang sliramu..

Intro G  Am  F E Am  E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Chorus
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E
 sing bendino ngancani aku..

Am
angin sumilir.. wartakno kangenku..

Int. G  Am  F E Am  E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Chorus
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E Am
 sing bendino ngancani aku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.