Kunci Gitar Lidia Pho - Dalan Buntu

Intro F G Am  Dm  G

C      F
piye.. piye..
G              C
yen koyo mengkene
F           Em
putus opo dilanjutke..
Dm        G
hubungane dewe..

C      F
sopo.. wonge..
G             C
sing kuat nglakoni..
  F           Em  Am
tahunan tak gemateni..
  Dm     G        C
kowe cen ra nduwe ati..

-G/B   Am                  Em
 manuk mabur mesti eling susuhe..
       F               G
kowe lungo bedo karo pamite..

Chorus
          F     C    
 remuk yo ben remuk..
 Dm          G
 remuk njobo njero..
 Em            Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..
 
            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
 Em            Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C
 ora dalan buntu..
 
Int. C F G C
       F Em -Am Dm G C
        
-G/B   Am                  Em
 manuk mabur mesti eling susuhe..
       F     Dm        G
kowe lungo bedo karo pamite..

Chorus
          F     C    
 remuk yo ben remuk..
 Dm          G
 remuk njobo njero..
 Em            Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..
 
            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
 Em            Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C
 ora dalan buntu..
 
          F     C    
 remuk yo ben remuk..
   Dm        G
 remuk njobo njero..
   Em          Am
 salahmu wes bola bali..
     Dm       G
 wes tak ngapurani..
 
            F    C
 mbok terus-terusno..
 Dm        G
 nglarani atiku..
  Em           Am
 aku tak mileh dalanku..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C      G/B Am
 ora dalan buntu..
   Dm             G
 mugo sing mbok pilih..
       C      G/B Am
 ora dalan buntu..
  Dm          G
 ojo nganti kowe..
         F   Em   Dm G C..
 engko puter balik..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.