Kunci Gitar Topik Sudirman - Rapopo

Intro F G C
        F G C
        F G C
        F G C

C          Am         Dm
tangi turu nyawang HP ku..
  G
uuu..
C         Am           Dm
ora eneng chat sing mlebu..
  G
uuu..
      Em       Am -A
HP ku koyo kuburan..
     Em          Am -A
ora eneng perhatian..
     Dm     G
mesakke tenan..

Chorus
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..
 
 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          F
 karo kanca-kancaku..
 
Intro F G C
        F G C
        F G C
        F G C

C
aku lagi ngerti..
    Am
rasane.. kelangan..
    Dm
rasane.. kelarang..
          G
wong sing tak tresnani..

C
kowe sing ngajari..
       Am
tresno lan loro ati..
      Dm
yen kasu..nyatan..
      G
tak seindah harapan..

F     Fm        Em
 aku iso opo saiki..
     A       Dm
ning kene.. isone mung nyelehke
                    G
awak kenangan lan harapan..

Chorus
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..
 
 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          C
 karo kanca-kancaku..
 
Int. C Am Dm G -F
       Em A Dm Em F G
        
Chorus
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..
 
 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          C  Am
 karo kanca-kancaku..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          C
 karo kanca-kancaku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.