Kunci Gitar Putri Regina ft. Aldi Embrian - Janji Tresno

Capo : Fret 1

Intro C G Am Em
        F Fm C G

  C               G      
wiwit isuk nganti surupe 
   Am     G
srengenge..
         F            G
ra bakal mandek anggonku..
    C
nyambut gawe..
        Dm           G
mung trimo pengen nyenengke
    C  -G/B    Am -G
lan pengen mulyake..
      F           Fm      G
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C   -G/B      Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Intro F G C

Chorus
        F               G
 siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C    C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
            C
 lan janji janjiku..

Int. F G C -G/B Am -G
       F Fm C

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C   -G/B       Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Intro F G C

Chorus
        F               G
 siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C     C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..

         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
           C
 lan janji janjiku..
         F             G
 Ojo sok ragu karo tresnoku
              C
 lan janji janjiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.