Chord Putri Regina ft. Aldi Embrian - Janji Tresno Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 1

Intro C G Am Em
        F Fm C G

  C               G      
wiwit isuk nganti surupe 
   Am     G
srengenge..
         F            G
ra bakal mandek anggonku..
    C
nyambut gawe..
        Dm           G
mung trimo pengen nyenengke
    C  -G/B    Am -G
lan pengen mulyake..
      F           Fm      G
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C   -G/B      Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Intro F G C

Chorus
        F               G
 siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C    C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
            C
 lan janji janjiku..

Int. F G C -G/B Am -G
       F Fm C

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C   -G/B       Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Intro F G C

Chorus
        F               G
 siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C     C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..

         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
           C
 lan janji janjiku..
         F             G
 Ojo sok ragu karo tresnoku
              C
 lan janji janjiku..
Title: Putri Regina ft. Aldi Embrian - Janji Tresno Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved