Kunci Gitar Indro Bet - Njaluk Pegat

Capo : Fret 2

Intro C  Am  C  Dm
        G  C
        C  Am  C  Dm
        Am G C

  C               F     C
durung sedino aku mulih kerjo..
F                           C
kesel lan luwe, isih tak rasakno..
       F
kowe tego nggawe gelo..
       C           Am
kowe tego nggawe loro..
        G                        C
kowe kondo wis ra kuwat urip sengsoro..
  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Intro Dm G  C
        oo oo.. ooo..

Chorus
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F               C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

Intro Dm G  C
        oo oo.. ooo..

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Int. C  Am  C  Dm
       Am G C

  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Intro Dm G  C
        oo oo.. ooo..

Chorus
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F              C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

Intro Dm G  C
        oo oo.. ooo..

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Outro Dm G  C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.