Kunci Gitar Hendra Kumbara - Sak Isone

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..
 
Intro C E Am G
        F Fm
        
         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
A          Dm        G
mangkat kerjo numpak montor
        C        Am
mlakune ndadak diengkol
        Dm
mergo busi kotor
    G         C    Fm G
lan akine wes tekor..

      C
ora koyo sing mbok sawang
         Am
nglakoni urip pas-pasan
        F              G      C
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing 
         C    G
kudu tak rumat..

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C     G
 ra perlu.. ngerti..
 
         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

Int. Am Em F C
       Dm G C
       F G E Am
       Dm G C
        
A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing
         C            G
kudu tak rumat.. ho uouoo..

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..
 
   F
nyebar godhong koro
       C        Am
kudu sabar sakwetoro
       Dm         G          C  Am
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
       Dm         G          C  Fm C
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.