Chord Hendra Kumbara - Sak Isone Kunci Gitar Dasar

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..
 
Intro C E Am G
        F Fm
        
         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..
A          Dm        G
mangkat kerjo numpak montor
        C        Am
mlakune ndadak diengkol
        Dm
mergo busi kotor
    G         C    Fm G
lan akine wes tekor..

      C
ora koyo sing mbok sawang
         Am
nglakoni urip pas-pasan
        F              G      C
nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban..
A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing 
         C    G
kudu tak rumat..

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C     G
 ra perlu.. ngerti..
 
         C
koyo mengkene rasane..
         Am
yen dadi wong ora nduwe..
     F             G         C
abot enteng.. kudu tak pikul dewe..

Int. Am Em F C
       Dm G C
       F G E Am
       Dm G C
        
A       Dm      G
sanguku dungo semangat
         C      Am
kerjo ra kakean sambat
     Dm    G
ono anake uwong sing
         C            G
kudu tak rumat.. ho uouoo..

Chorus
        C        E        Am
 sak isone.. tak kuat-kuatke..
 G             F
 mung kanggo kowe..
   C         Dm         G
 siji-sijine sing ayu dewe..
 
         C     E          Am
 tak lakoni.. esuk awan wengi..
 G        F
 susahku iki.. kowe
 G          C
 ra perlu.. ngerti..
 
   F
nyebar godhong koro
       C        Am
kudu sabar sakwetoro
       Dm         G          C  Am
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
       Dm         G          C  Fm C
mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..
Title: Hendra Kumbara - Sak Isone Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved