Kunci Gitar GuyonWaton Official - Pisah

Intro F G Em
        Dm G C

Verse
  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C Fm C G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Pre-Chorus
         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        A#
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Chorus
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C
 kepekso pisah mergo wong tuwo..
 
   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C
 sing luwih soko aku..
 
Int. F  Em  Dm  C
       F  Em  Am
       Dm G C
        
F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Chorus
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C    -Dm   -Em  -G  Em-F-G
 kepekso pisah mergo wong tuwo..
 
   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C Am
 sing luwih soko aku..
           Dm
 karo wong liyo..
        G         Am  D
 sing luwih soko aku..
           F
 karo wong liyo..
          G           C
 sing mungkin dudu a..ku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.