Chord GuyonWaton Official - Pisah Kunci Gitar

Intro F G Em
        Dm G C

Verse
  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C Fm C G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Pre-Chorus
         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        A#
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Chorus
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C
 kepekso pisah mergo wong tuwo..
 
   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C
 sing luwih soko aku..
 
Int. F  Em  Dm  C
       F  Em  Am
       Dm G C
        
F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Chorus
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C    -Dm   -Em  -G  Em-F-G
 kepekso pisah mergo wong tuwo..
 
   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C Am
 sing luwih soko aku..
           Dm
 karo wong liyo..
        G         Am  D
 sing luwih soko aku..
           F
 karo wong liyo..
          G           C
 sing mungkin dudu a..ku..
Title: GuyonWaton Official - Pisah Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved