Kunci Gitar Daendels Official - Isih Sayang

Intro F G Em Am
        Dm G C
        
    C          G/B
yen tak..rasakake..
         Am        G
kok koyo ngene dadine..
        F       G       C   -A
batinku kesikso mergane kowe..
  Dm
sesek njero dodo..

          C
yen tak ampet aku loro..
     Dm                 G
opo iki kudu tak uculi wae..

Intro Dm G
  
  C
biyen kowe janji..
         Am
ngancani tekaning pati..
          F         G        C
nanging berubah ora ngerti karepmu..
      Dm
tresnaku kurang piye..
     C
setiaku kurang opo..
       Dm         G      C  
kowe tego nggawe atiku kuciwo..

Chorus
   F          G
 nanging opo aku..
     Em           Am
 iso adoh ro sliramu..
        Dm      G      C
 jujur aku isih sayang padamu..
 
   F           G
 pirang pirang tahun..
        Em        Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..
 
Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C
        
    C
yen tak rasakake..
         Am
kok koyo ngene dadine..
        F       G       C
batinku kesikso mergane kowe..
  Dm
sesek njero dodo..
          C
yen tak ampet aku looro..
     Dm                G
opo iki kudu tak uculi wae..

Intro Dm G
  
  C
biyen kowe janji..
         Am
ngancani tekaning pati..
          F         G        C
nanging berubah ora ngerti karepmu..
      Dm
tresnaku kurang piye..
     C
setiaku kurang opo..
       Dm         G      C  
kowe tego nggawe atiku kuciwo..

Chorus
   F          G
 nanging opo aku..
     Em           Am
 iso adoh ro sliramu..
        Dm      G      C
 jujur aku isih sayang padamu..
 
   F             G
 pirang pirang tahun..
        Em         Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..
 
   F             G
 pirang pirang tahun..
        Em        Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..
         F        G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.