Kunci Gitar Wira Nagara - Mati Alon Alon

Intro A E D
        A E D
        A E F#m D
        A E D

A         E
ja..rene aku
         F#m          D
paling bisa.. gawe bungah..
A          E             
nya..tane aku
           F#m            D
sing nelangsa.. pas koe lunga..

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm                E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Chorus
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

Int. D  C#m F#m
       Bm E A
       D  C#m F#m
       Bm E A  E

A         E
u..dane deres
         F#m               D
pipimu teles.. awakmu nggreges..
A           E
pi..kirmu sapa
             F#m             D
sing gelem teka.. ngancani duka..?

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm       D        E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Chorus
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

 D                     C#m  F#m
aja.. maning ngajak kencan..
      Bm               C#m
wis kesal atiku, wis entek duitku
 Dm        E
esih ora payu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

Chorus
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

       D
 ngancani ngana ngene
       C#m
 njujugna ngendi bae
     Bm
 ora melek matane..
      Dm            E         A
 siki kesel atiku.. karo sliramu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.