Kunci Gitar Veronica Dantik - Tatagno Lakuku

Intro C Em Am G F  G

    C                         F
pungkasaning crito sing tak jogo..
  G                    C
kabeh kui nggawe ati gelo..
  F               G
nanging kabeh wes muspro..
 Em          Am
ora ono kang liyo..
     Dm
ra doyo mbendung eluh
             G
sing ning njero dodo..

Int. Dm G

C                    F
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    G                        C  C7
senadyan salah kudu tak maklumi..
 F           G
ora pisan pindo we nggawe
Em         Am
loro ning ati..
          Dm
mblenjani tresno iki..
          G
sing uwes kadung gemati..

  Dm           G
kudu tak ikhlaske..
        Em         Am
lungamu ninggalke aku..
   Dm          G
tanpo warto we lungo nyanding
C
karo wong liyo..

 Dm        G
abot.. nglalekne crito
E           Am
 katresnan iki..
         Dm
sing wis tak ngerteni..
         G
ra bakal iso nyawiji..

Chorus
 C          Em        Am
 gusti.. jembarno ati iki..
   G         F
 tatagno lakuku..
     Em         Dm        G
 kanggo ngadepi paite cerito
             Em     Am
 sing tak perju..angke..
         Dm       G
 sing ra temu dalane..
 
Int. F       Em
        hu uu.. ha aa..
       Dm     A#      G
        ho oo hoo.. oo..
         
C                    F
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    G                        C
senadyan salah kudu tak maklumi..
 F           G
ora pisan pindo we nggawe
Em         Am
loro ning ati..
          Dm
mblenjani tresno iki..
          G
sing uwes kadung gemati..

  Dm           G
kudu tak ikhlaske..
        Em         Am
lungamu ninggalke aku..
   Dm          G
tanpo warto we lungo nyanding
C
karo wong liyo..

 Dm        G
abot.. nglalekne crito
E           Am
 katresnan iki..
         Dm
sing wis tak ngerteni..
         G
ra bakal iso nyawiji..

Chorus
 C          Em        Am
 gusti.. jembarno ati iki..
   G         F
 tatagno lakuku..
     Em         Dm        G
 kanggo ngadepi paite cerito
             Em     Am
 sing tak perju..angke..
         Dm       G
 sing ra temu dalane..
 
 C          Em        Am  G
 gusti.. jembarno ati iki..
        F         Em
 paringono kulo kuat ati
         Dm
 ngikhlaske roso
        G          F    Fm
 sing raiso tak nduweni..
       C
 ho oo oo..
Tittle : Tatagno Lakuku
Artist : Veronica Dantik
Songwriter : RB. Dimas Adi Pradhana
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.