Kunci Gitar TTM AKUSTIK - Tekan Matiku Ft. Putri Andien

Intro C G Am
        F G C

  C             G
sayang.. ojo to baleni..
          Dm
koyo sing wingi-wingi..
              G
kowe nglarani atiku..
              C            G
selingkuh dibelakangku.. uuu..

  C                      G           
oh sayang.. maafkanlah salahku..
            Dm
gawe tatune atimu..
             G
lupakan masa lalu
                    C
kenangan pahit bersamaku..
      Dm             G
ora lilo.. yen ono liyane..
        C      G/B          Am
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
               Dm                G
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 C
jangan kau ulang kembali..

Chorus
              F                  G
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
             Am
 tak.. lamar sliramu..
            F                 G
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         C
 tekan matiku..

       F             G
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   Em                    Am
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              C
 hingga akhir hayatku..

Music F G Em Am
        Dm G C

      Dm             G
ora lilo.. yen ono liyane..
        C      G/B             Am
tresno iki.. tulus mung kanggo kowe..
                Dm               G
senajan tok khianati.. hati tersakiti..
                 C
jangan kau ulang kembali..

Chorus
              F                  G
 mohon doa restu.. marang wong tuamu..
           Am
 tak lamar sliramu..
                 F            G
 dadi pendamping uripku.. selawase..
         C
 tekan matiku..

       F             G
 sayangku.. wong tuo wes pareng restu..
   Em                    Am
 kabeh gumantung pilihan atiku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
              C      Am
 hingga akhir hayatku..
           Dm                  G
 mung sliramu.. sing ono neng atiku..
                F    G C
 hingga akhir hayatku..
Tittle : Tekan Matiku
Artist : TTM AKUSTIK & Putri Andien
Songwriter : Sigit Priyono
Release 4 Maret 2021 di Youtube TTM AKUSTIK
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.