Kunci Gitar Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase

Intro A Dm A  Dm  E

A            Dm         A  Dm
wis suwe aku ngenteni kowe..
       A       Dm             E
sampek loro atiku pernah mbok gawe..
        Bm
nanging aku ra mundur..
  Dm
tetep tak perjuangke..
       Bm                E
nganti saiki biso dadi siji..

Pre Chorus
A              Dm        A
mung kowe sing biso gawe bungah..
     A      Dm          E
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Bm
maturnuwun marang Gusti..
   Dm
sampun ngijabahi..
         Bm             E         A
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Chorus
                  D
 bakal tak jogo selawase..
    E                     C#m
 sliramu sing saiki tak duweni..

       F#                    Bm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       E                     A
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    D                E
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       C#m                       F#
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                  (D)
 ra bakal ta blenjani..

Music D  E  C#m  F#
        Bm  E  A Dm A Dm

Pre Chorus
A              Dm        A
mung kowe sing biso gawe bungah..
     A      Dm          E
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Bm
maturnuwun marang Gusti..
   Dm
sampun ngijabahi..
         Bm             E         A
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Chorus
                  D
 bakal tak jogo selawase..
    E                     C#m
 sliramu sing saiki tak duweni..
       F#                    Bm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       E                     A
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    D                E
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       C#m                       F#
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                   A  F#
 ra bakal ta blenjani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                   A  Dm  A
 ra bakal ta blenjani..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.