Kunci Gitar Tombogelo - Salahku

Intro F Em Dm G

   C        F         C
ngopo kahanane dadi koyo ngene..
   Dm                   G
ngopo kudu pisahan ro kowe..
 C          F        C
aku sadar kabeh iki aku sing nglarani..
   Dm                  G
ngapuranen aku mergo salah lan luputku..

Int. F G

 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Chorus
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..
 
Music F  Em  F  G
        Em Am F  G
        
 C            F           C
aku durung ikhlas yen aku kudu ngeculke..
   Dm                  G
nompo kahanane weroh kowe ro liyane..
  Em                  Am
nanging kabeh iki wis dadi Kersane..
    F              G           C
tak cobo nrimo yen pancen takdire..

Chorus
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C-Dm-Em
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em   Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C  C7
 karena aku terlanjur mencintaimu..
 
   F      G           Em  Am
 kowe.. tetep ning atiku..
         Dm           G       C
 senajan aku sing nglarani atimu..
     F               G        Em    Am
 maafkanlah ku tak bisa melupakan kamu..
        Dm            G        C
 karena aku terlanjur mencintaimu..
 
     F        G       Em           Am  
 pangapuranen aku aku isih tresno kowe..
         Dm         G        C
 senajan iki pancen dudu dalane..
      F        G  
 pangapuranen aku
       Em               Am
 aku pengen nyanding sliramu
         F     G        C
 senajan aku dudu pilhanmu..
         F     G        G# A# C
 senajan aku dudu pilhanmu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.