Kunci Gitar Syahrul Ayung - Ngapuronen

Intro C G Am G F  G

C          G     Am
 sopo sing ora mesake..
Dm
 ndelok kowe ngempet
         G
loro seng mbok rasake..
Em                     Am
 mergo aku sing kurang tresno..
Dm         F
 sing bendino seneng
     G         Dm G
gawe atimu loro..

C          G       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..
 
Chorus
    C          F  -Em
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C       G Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..
 
Int. F  Em  Dm G C
        F  Em Am Dm  G
        
C          G       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..
 
Chorus
    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am..
 aku nglarani awakmu
   Dm        G        C  G
 menowo kowe dudu jodoku..
 
    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm        G        Em  Am
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm            G          C
 mugo koe ikhlas lahir batinmu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.