Kunci Gitar OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo

Intro F  G  Dm E 
        Am  F  G
        
C                   F
wis tak lilakke awakku..
  Dm                 G
lungo mergo kewajibanku..
  Em                     Am
ratau nyanding kui wis biasa..
           F         Dm        G
sing tak pengen kowe tetep setia..

 C                   F
ojo senengmu salah paham..
    Dm                  G
yen aku durung ngekei kabar..
  Em                  Am
kabeh iki butuh perjuangan tenan..
       F       G       C
njogo ati.. mergo keadaan..

  Am           Em
wingi ngucap kangen
         F         C
lewat telfon karo aku
  Am          Em
bakal nunggu aku
         F         C
nadyan suwene lungaku

 Am        Em
usapan eluhmu
            F        C
sing nggawe kowe ra ayu
 Dm
aku mesti bali
           G
dinggo seliramu .. ho o..

Chorus
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
 
Music F  G  Em
        Am  F G
        
       Am                       F
sing sabar nadyan kadang ra barengan
         C                    G
tresno kui pancen butuh perjuangan
        Am                  F
eling dalan ojo nganti kelendran
              C             G
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan 

        Am                      F
setyo kui pancen angel le nglakoni
         C                  G
aku percoyo kowe iso njogo ati
          Am                   F
senajan kadang aku pamit ora bali
         C                         G
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

Chorus
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C    G
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
 
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C   F-F C-C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.