Chord OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo Kunci Gitar

Intro F  G  Dm E 
        Am  F  G
        
C                   F
wis tak lilakke awakku..
  Dm                 G
lungo mergo kewajibanku..
  Em                     Am
ratau nyanding kui wis biasa..
           F         Dm        G
sing tak pengen kowe tetep setia..

 C                   F
ojo senengmu salah paham..
    Dm                  G
yen aku durung ngekei kabar..
  Em                  Am
kabeh iki butuh perjuangan tenan..
       F       G       C
njogo ati.. mergo keadaan..

  Am           Em
wingi ngucap kangen
         F         C
lewat telfon karo aku
  Am          Em
bakal nunggu aku
         F         C
nadyan suwene lungaku

 Am        Em
usapan eluhmu
            F        C
sing nggawe kowe ra ayu
 Dm
aku mesti bali
           G
dinggo seliramu .. ho o..

Chorus
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
 
Music F  G  Em
        Am  F G
        
       Am                       F
sing sabar nadyan kadang ra barengan
         C                    G
tresno kui pancen butuh perjuangan
        Am                  F
eling dalan ojo nganti kelendran
              C             G
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan 

        Am                      F
setyo kui pancen angel le nglakoni
         C                  G
aku percoyo kowe iso njogo ati
          Am                   F
senajan kadang aku pamit ora bali
         C                         G
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

Chorus
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C    G
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
 
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..
 
        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C   F-F C-C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
Title: OMWAWES featuring Pendhoza - Sabaro Sedelo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved