Chord Nadya Jessica - Loro Njero

Intro G D C Em
        G D C Em
        
G               D
opo tah salah kadung
           Em  C
atinisun loro..
G               D
opo tah salah kadung
              Em
netes banyu moto..
       C          G
sing kuat isun nompo..
     D          Em  C
riko nggawe cerito..

G               D
opo tah salah kadung
                   Em  C
sun muring nyang riko..
G               D
opo tah salah kadung
           Em
isun ngersulo..
       C          G
sing kuat isun nompo..
     D          Em 
riko nggawe cerito..
              C         D
mentalane nggawe remok isi dodo..

Chorus
 G                  D
 loro ring njerone ati..
                    Em
 durung biso ditambani..
             C
 keliwat perihe racun
      D         G
 hang riko siramno..
 
                D
 mentolo awak riko..
                   Em
 nggawe atinisun loro..
                  C
 mageh tah biso dipercoyo
   D          (G)
 kabeh janji riko..
 
Int. G  C  G  C D

G               D
opo tah salah kadung
                   Em  C
sun muring nyang riko..
G               D
opo tah salah kadung
           Em
isun ngersulo..
       C          G
sing kuat isun nompo..
     D          Em 
riko nggawe cerito..
              C         D
mentalane nggawe remok isi dodo..

Chorus
 G                  D
 loro ring njerone ati..
                    Em
 durung biso ditambani..
             C
 keliwat perihe racun
      D         G
 hang riko siramno..
 
                D
 mentolo awak riko..
                   Em
 nggawe atinisun loro..
                  C
 mageh tah biso dipercoyo
   D          (G)
 kabeh janji riko..
 
 G                  D
 loro ring njerone ati..
                    Em
 durung biso ditambani..
             C
 keliwat perihe racun
      D         G
 hang riko siramno..
 
                D
 mentolo awak riko..
                   Em
 nggawe atinisun loro..
                  C
 mageh tah biso dipercoyo
   D          (G)
 kabeh janji riko..
 
Outro G  D  Em  C D
        G
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!