Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Pengangguran

Intro Am  Dm  G  C E
        Am  Dm  G C E
        
       Am
pancen jaman saiki
     Dm
ra bisa dipungkiri
     G
arep nggolek rejeki
    E
angele setengah mati

     Am
ngelamar sana sini
      Dm
harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
  E            Am  E
edan mahal sekali..

    Am
rasane sedih tenan
     Dm
menjadi pengangguran
     G
urip nang perantauan
       E
nyekel duit pas-pasan

       Am
mung cukup kanggo mangan
     Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
  E             Am
edan nelangsa tenan..
           E
(hok'a hok'e..)

Chorus
         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..
 
       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..
 
Int. Am  Dm  G  C E
       Am Dm G E
        
       Am
pancen jaman saiki
     Dm
ra bisa dipungkiri
     G
arep nggolek rejeki
    E
angele setengah mati

     Am
ngelamar sana sini
      Dm
harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
  E            Am  E
edan mahal sekali..

    Am
rasane sedih tenan
     Dm
menjadi pengangguran
     G
urip nang perantauan
       E
nyekel duit pas-pasan

       Am
mung cukup kanggo mangan
     Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
  E             Am
edan nelangsa tenan..
           E
(hok'a hok'e..)

Chorus
         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..
 
       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..
 
         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..
 
       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..
 
        Am
(pancen jaman saiki)
      Dm
(ra bisa dipungkiri)
      G
(arep nggolek rejeki)
     E
(angele setengah mati)

     Am
(ngelamar sana sini)
      Dm
(harus pakai referensi)
      G
(bayar administrasi)
  E                Am
(edan!!! mahal sekali..)
           E    Am
(hok'a hok'e.., serrr..)
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.