Kunci Gitar Kalia Siska - Repok Jodo ft. Abiel Jatnika

Intro G-F#m C-B C -B C
        Em C Em
        C Em Am Em
        B  C B Em

          C                  Em
kauntun tipung.. katambang beas..
          Am             Em
asih ngarakit.. nyulam katresna..
         B
seja bumela.. bade satia..
    C             Em-F#m-Em-B Em -B
gumawang nakabagjaan..

          C                  Em
kauntun tipung.. katambang beas..
         Am             Em
urang laksana.. kapiduriat..
        B
nutos pasini.. sasih kamari..
    C           Em
kiwari.. panceg ngahiji..

Chorus
   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
            Am
 matri jadi hiji tingtrim dina ati
          C             Em
 urang duaan.. nyulam kaendahan..

   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
             Am
 nuka cipta-cipta iwal tisalira
             C
 swerr neng.. akang bogoh
        Em
 ah, nu weres kang..

           C                   Em
sumanding asih.. ngentring nuwening..
           Am             Em
rumaket geugeut.. tilam kameumeut..
             B
pinanggih bagja.. lahir jeung batin..
        C          Em-F#m-Em-B Em
lana manjang.. sauyunan..

Int. Em B D A
       Am C Em
       Em

          C                  Em
kauntun tipung.. katambang beas..
          Am             Em
asih ngarakit.. nyulam katresna..
         B
seja bumela.. bade satia..
    C             Em-F#m-Em-B Em -B
gumawang nakabagjaan..

          C                  Em
kauntun tipung.. katambang beas..
         Am             Em
urang laksana.. kapiduriat..
        B
nutos pasini.. sasih kamari..
    C           Em
kiwari.. panceg ngahiji..

Chorus
   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
            Am
 matri jadi hiji tingtrim dina ati
          C             Em
 urang duaan.. nyulam kaendahan..

   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
             Am
 nuka cipta-cipta iwal tisalira
             C
 swerr neng.. akang bogoh
        Em
 ah, nu weres kang..

   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
            Am
 matri jadi hiji tingtrim dina ati
          C             Em
 urang duaan.. nyulam kaendahan..

   C       Em     C       Am
 repok.. jodo.. repok.. jodo..
             Am
 nuka cipta-cipta iwal tisalira
             C
 swerr neng.. akang bogoh
        Em
 ah, nu weres kang..

           C                   Em
sumanding asih.. ngentring nuwening..
           Am             Em
rumaket geugeut.. tilam kameumeut..
             B
pinanggih bagja.. lahir jeung batin..
        C          Em-F#m-Em-B Em
lana manjang.. sauyunan..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.