Kunci Gitar Intan Rahma - Maju Tatu Mundur Ajur

Intro Dm G C F
        Dm E A
        Dm G C F
        Dm E Am

 Am        Dm
opo ra kelingan..
   G       C
ro kabeh kenangan..
 F            Dm
uwes suwe.. bebarengan
  E
kepekso pisahan..

  Am           Dm
susah tak kancani..
  G           C
senengmu neng ngendi..
    F              Am
tak tambani.. kowe pas loro
     F            E
ning ati.. nggo sopo..

Chorus
                Am
 maju wes mesti tatu..
            Dm
 mundur aku ajur..
                 G
 nandur ku katresnan..
                C
 oleh e malah kelaran..

                  Am
 wes cukup ngerti aku..
            Dm
 kepiye tresnamu..
                 G
 kowe ra pantes oleh..
                  C
 tresno tulusing awakku..
        Dm
 nengdi sumpah setyomu..
             Am
 sing mbiyen mung kanggo aku..
            F                E
 nanging nyatane.. raisoh di gugu..

Int. Dm G C F
       Dm E Am A
       Dm G C F
       Dm E Am E

 Am        Dm
opo ra kelingan..
   G       C
ro kabeh kenangan..
 F            Dm
uwes suwe.. bebarengan
  E
kepekso pisahan..

  Am           Dm
susah tak kancani..
  G           C
senengmu nene ngendi..
    F              Am
tak tambani.. kowe pas loro
     F            E
ning ati.. ngoo sopo..

Chorus
                Am
 maju wes mesti tatu..
            Dm
 mundur aku ajur..
                 G
 nandur ku katresnan..
                C
 oleh e malah kelaran..

                  Am
 wes cukup ngerti aku..
            Dm
 kepiye tresnamu..
                 G
 kowe ra pantes oleh..
                  C
 tresno tulusing awakku..
        Dm
 nengdi sumpah setyomu..
             Am
 sing mbiyen mung kanggo aku..
            F                E
 nanging nyatane.. raisoh di gugu..

                Am
 maju wes mesti tatu..
            Dm
 mundur aku ajur..
                 G
 nandur ku katresnan..
                C
 oleh e malah kelaran..

                  Am
 wes cukup ngerti aku..
            Dm
 kepiye tresnamu..
                 G
 kowe ra pantes oleh..
                  C
 tresno tulusing awakku..
        Dm
 nengdi sumpah setyomu..
             Am
 sing mbiyen mung kanggo aku..
            F                E
 nanging nyatane.. raisoh di gugu..

Outro Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.