Chord Hery Receh & Indah Rokhana - Lintang Kangen Kunci Gitar

Intro Am G F C
        G F E
        
  Am      Em
sumilire angin wengi..
     F          C
sing tansah ngancani..
     Dm         F           G  E
roso kangenku.. marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C
sing tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                    G  E
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Chorus
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 F                 E
 amung sliramu.. pepujaning ati..
      (Am)
 selawase..
 
Music Am G F C
        Dm E Am
        
F       E   F       E
ha.. aaaa.. ha.. aaaa..
      Am  E
ha aaaa..
        
  Am      Em
sumilire angin wengi..
     F          C
sing tansah ngancani..
     Dm         F           G  E
roso kangenku.. marang sliramu..

Am         Em
padange rembulan..
     F             C
sing tansah njangkepi..
    Dm
sepine wengi iki..
      F                    G  E
tanpo sliramu.. pepujaning ati..

        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban.. ho.. uwooo..

Chorus
 Am                 Dm
 lintang.. tak titipne roso sayang..
 G                       C        E
 marang sliramu sing ora bakalan ilang..
 Am               Dm
 tresno.. iki wes suwe kepatri..
 F                 E
 amung sliramu.. pepujaning ati..
 
        F
aku lan kowe..
     Dm
ora iso dipisahke..
    F               E
senadyan.. akeh pacoban..

Outro F G E

      Am
selawase..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!