Kunci Gitar Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Capo di Fret 4
Intro Am F C E

Chorus
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

          Am
mending balik kanan wae..
                      F
rene kumpul bareng konco koncone..
                       C
timbang kowe mikir dek e..
            E
malah soyo  mumet ndase..

       Am
di larani bola bali..
                    F
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     C
pancen kowe goblok tenan..
                  E
mending golek tresno sing liyane..

Chorus
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

       Am
yen perjuanganmu wes ra di gagas..
      F
tresnomu nggo dek e ora terbalas..
        C
mending tinggalno..
              E
ojo goblok mergo tresno..

        Am
percuma wae tok pertahanke
                 F
mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
           C
konco mung iso ngandani..
             E
yen kowe panggah ngeyel..
         (Am)
yowes modaro..

Music Am F C E (2x)

Chorus
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

Outro Am F C E
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.