Kunci Gitar Happy Asmara ft. Raja Panci - Koncoan Wae

Intro Em A D A

   D                    G
mbiyen.. kowe ngelarani atiku..
G    -F#m   Em
medot tresnoku..
                      A
kowe luwih mileh karo koncoku
           F#m
nanging saiki..
                    B
kowe ngajak balikan ro aku
           Em
nyesel jaremu..
   D          A
mbiyen kowe lungo ninggalne aku..
      D
demi arek kae..

Chorus
                G
 sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 G  Gm D
 loro banget rasane..

 D                  G
ibarate sego uwes dadi bubur..
            Em
wes kadung ajur lebur
                   A
ora mungkin dewe biso akur
                 F#m
mendingan kowe kubur..
                 F#     B
kenangan sing mbiyen pernah nyampur..
                   Em
sampeyan nderek kondur..
              A
kulo mboten purun..
                    D
nyuwun sewu pamit matur nuwun..

Chorus
                G
 sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. o o o..

Int. Em  A  F#m F# B
       Em  A  D

Chorus
                G
 sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. hu uu uu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.