Kunci Gitar Garangan Wati - Army Band ID Chord

Intro G  C  Em D C

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Chorus
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..
 
              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
                Am 
 janjimu seng wingi..
                D
 setyo sampek mati..
                     (C)
 jebule kowe garangan wa..ti..
 
C
 that i think is a over 
 because is very dangerous
Cm
 and i will very clever
D                  Em
 garangan wati is over bu tejo
 bu darjo nganti tekan semongko
Em
 ono crito keluargo
      -Em     -D    C
seng lagi keno perkoro dudu masalah bondo
dudu masalah rupo
C
 iki mung salah siji sifat ning menungso
Am
 iki mung crito ora perlu di tompo
    D
yen becik ketitik olo mesti ketoro,
yo too, helehhh

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Chorus
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..
 
              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
 (bu tejo bu darjo) (nganti tekan semongko)
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
 (ono crito keluargo) (seng lagi keno perkoro)
                Am 
 janjimu seng wingi..
 (dudu masalah bondo) (dudu masalah rupo)
                D
 setyo sampek mati..
 (iki mung salah siji) (sifat ning menungso)
                      C
 jebule kowe garangan wa..ti..
 (iki mung crito) (ora perlu di tompo)
      Cm
 (yen becik ketitik)
      D            G
 (olo mesti ketoro)
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Garangan Wati - Army Band ID
Artist : Army Band ID
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !