Chord Esa Risty - Udan Tresno Kunci Gitar

Intro Am Dm G E
        Am Dm E

      Am     Dm        G
ra kroso.. netes eluh iki..
E        Am     Dm       G
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  E             Am
kowe seng tak sayang..
  G          C
sepine ing wengi iki..
      Dm        E              Am
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Chorus
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Int. Am Dm G E
       Am Dm F  E

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Chorus
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C      E
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Am     A               Dm
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Coda
        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
Title: Esa Risty - Udan Tresno Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved