Kunci Gitar Esa Risty - Udan Tresno

Intro Am Dm G E
        Am Dm E

      Am     Dm        G
ra kroso.. netes eluh iki..
E        Am     Dm       G
nelesi pipi.. naliko kelingan..
  E             Am
kowe seng tak sayang..
  G          C
sepine ing wengi iki..
      Dm        E              Am
amung nambahi roso kangen neng ati..

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Chorus
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Int. Am Dm G E
       Am Dm F  E

       Am   Dm        G
neng kene.. aku ngenteni..
    E          Am
nganti sak tekamu..
   Dm      G         E        Am
ra ono liyane.. neng njero atiku..
  G           C
siji nganti selawase..
     Dm           E           Am
ra bakal ono sing biso ngganteni..

Chorus
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C      E
 wes ora sabar nunggu kowe teko.. sayang..

   Am     A               Dm
 roso.. kangen.. iki neng njero ati..
      G          C  E
 ra biso.. dilereni..
   Am       A             Dm
 roso.. tresno.. iki neng njero dodo
      G                      C
 wes ora sabar nunggu kowe teko sayang..

        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..

Coda
        Dm                   Am
 duh Gusti tulung kuwatno lampah kulo..
           E                      Am
 mbendung udan tresno ing njero dodo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.