Kunci Gitar Esa Risty - Tresno Sudro

Intro E  Am C Am
        Dm Am Dm
        
E                   Am
 abote wong nandang tresno..
        C                 Am
tak belani.. nganti tekan pati..
                     Am
tresnaku mung kanggo siro..
       C                Am
kusumo bagus sing merak ati..

Dm               Am
 awan bengi.. ra biso lali..
Dm               Am
 tansah eling.. esemmu..
Dm                  Am
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
Dm                Am
 iso nyanding.. sliramu..

E                Am
 abote dadi wong sudro..
       C                Am
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Am
wong tuwo ngumbar sujono..
          C                Am
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Dm                   Am
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Dm                    Am
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Dm             Am
 paribasan.. turu klesetan..
 F                     E
uripku tansah cedak pacoban..

Chorus
       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                Am
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Dm          Am
 duh Gusti.. sing tak puji..
E           F E   F   E  C   Bm Am
paringono.. dalan kanggo tresnoku..

Int. Am C Am
       Am C Am
       Dm Am F
       
E                Am
 abote dadi wong sudro..
       C                Am
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Am
wong tuwo ngumbar sujono..
          C                Am
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Dm                   Am
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Dm                    Am
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Dm             Am
 paribasan.. turu klesetan..
 F                    E
uripku tansah cedak pacoban..

Chorus
       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                   Am   E
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

       Am          A         Dm
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    E                  Am     E
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Am          A            Dm
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       E                Am
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Dm           Am
 duh Gusti.. sing tak puji..
E           F E     E            Am
paringono.. dalan.. kanggo tresnoku..

Outro Dm A# Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.