Kunci Gitar Esa Risty - Sayang Dek'e

Intro G  D  C D G

   G         D
mbiyen koe tau
          Em             Bm
ngomong lirih ning kupingku..
C      D          G
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
C      D           Bm
 janji tulus ning ati
    Em         Am
ora bakal keganti..
        D                     G..
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 G        D
aku ora bakal lali
  Em          Bm
kenangan ro kowe..
C         D           G 
 mergo janji sing kepatri..

  G           D
kabeh penjalukmu
      Em      Bm
ora tau tak semoyo..
  C               D           G
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. C D G  G-D

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Chorus
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..

Music Em Bm C G Am  B
        Em Bm C G Am  B

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Chorus
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..

     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.