Chord Dini Kurnia - Janjine 2 Kunci Gitar

Intro C F C
        Am G C
        F G Em Am
        F G C
        
  C       F         C
sayang.. opo kowe lali..
    Am   G             C
karo aku sing mbok tresnani..
  F            G
kowe lungo ninggal janji..
    Em              Am
aku ngenteni nganti saiki..
     F         G           C
ning nyatane kowe durung bali..

     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Chorus
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..
 
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
 
Int. C F C
        Am G C
       F G Em Am
       F G C
        
     C       F          C
ning padange sinar rembulan..
       Am    G            C
ning silire angin wayah dalu..
    F            G
tak titipne roso kangenku..
Em          Am
marang sliramu..
       F               G       C
ra ono sing ngerti kahanane atiku..

Chorus
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..
 
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
 
 A                  Dm
  janjine kowe mung sedelo..
         G                C
 ninggal aku amergo golek bondo..
 A                       Dm
  nanging nyatane nganti saiki..
        G                    C
 kowe durung bali ora nepati janji..
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
 
 A                 Dm
  wes suwe aku ngenteni..
        G                  C
 kowe nate janji jare arep bali..
Title: Dini Kurnia - Janjine 2 Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved