Kunci Gitar Bamz'Z - Kangen

Intro Am
        Am F G E Am
        
Am            G
angin.. tak titipke..
  Dm                    Am
roso kangen iki nggo slirane..
  Am             G
senajan.. adoh parane..
     Dm            Am
ning ati ora ono liyane..
   F        G          Am
janji.. tresno tekan selawase..

Intro F G Am

Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Chorus
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..
 
          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..
 
  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..
 
Int. F  G  Em  Am
       F  G  Am
        
Am                 G
padang.. nyawang gebyare rembulan..
   Dm                   Am
tansah kekupeng kerlipe lintang..
     F          G              Am
gemerlap ra ono sing ngimbangi endahe..
   F             G           Am
ibarat nyawang rupo lan esem guyune..

Chorus
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..
 
          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..
 
      C
 rembulan sing dadi seksi
         G
 titipan kangenku iki
         Dm               Am
 tak enteni tekan slirane bali..
 
          C
 roso tresno sing tak jogo
         G
 nyawiji ora kelio
           Dm                Am
 kanggo slirane mugo tekan bahagio..

Coda
  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..
  F                G      Am
 angin.. sampekno sworone ati..
  F               G        Am
 angin.. sampekno kangenku iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.