Kunci Gitar Aku Wes Iklas - Cindy Aulia

Intro Am

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

  Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Music Dm Em Dm C

Chorus
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..
 
  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..
 
Int. Dm C

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Music Dm Em Dm C

Chorus
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..
 
  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.