Kunci Gitar Wahyu Jhon - Caruban Ngenteni Tekomu

Capo di fret 2
Intro G G7 -G Em D A D D7

G                C
dek.. tulung muliho..
         D                 G
aku ning kene.. ngenteni kowe..
-D       Em
nanging tresnoku..
      Am
malah mbok sepelekke..
  D                      G
tulung reganono aku ning kene..

Int. C -D G D

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
-D  Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

Chorus
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G   D
 kowe medot janji lan katresnan..

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
       Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

Chorus
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G
 kowe medot janji lan katresnan..

 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D        G
 kowe medot janji lan katresnan..
   C           D          C      D G
 kowe medot janji.. lan katresnan..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.