Kunci Gitar Syahiba Saufa - Gede Ndase

Intro Em Bm C D G

    G           D
wes suwe ngrasakke
     Em          Bm
roso seneng karo kowe..
    C           G
wes suwe tak pendem
   Am          D
ra wani tak ungkapke..

Int. C-C-Em-D

   G          D          Em
ku kira kau kasih kesempatan
          Bm
tuk mencintaimu
  C           G
tiwas gede ndase
    Am    D      G   G-G#
aku bakal dadi jodone..

Int. Am D G

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C     D         G  B
nyawa..a ang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
       C
ketemu mbendino
D             G      D
ngguya ngguyu bareng..

Reff
      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro..

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..

Musik C G Am D G -D/F#
        Em Bm Am G
        Am C D G

 Em       Bm
opo.. wes bosen..
   C     D         G  B
nyawa..a ang.. rupaku..
 Em          Bm
opo.. wes ra seneng..
       C
ketemu mbendino
D             G      D
ngguya ngguyu bareng..

Reff
      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G  D
 nganti tekan sak iki..

      G       D
 kowe sing emosi
          Em      Bm
 aku sing sadar diri
      C             G
 kowe sing nggawe loro
     Am               D
 aku sing njaluk ngapuro

        Em      Bm
 tak trimo swaramu..
   C           G
 senajan nglarani ati
         Em      Bm
 tak tunggu sadarmu..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..
        C     D    G
 nganti tekan sak iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.