Kunci Gitar Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia

Capo di fret 5
Intro C G Am Em
        F C G
        C G Am Em
        F C G C

      C            G
tresnoku soyo ngrembuyung
        Am      Em
yen kelingan.. esemmu..
      F            C           G
kangenku ngelayung marang sliramu..
      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..

Musik C G Am Em
        F C G
        C G Am Em
        F C G C

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.