Kunci Gitar Safira Inema - Ora Ikhlas Lahir Batin

Kunci Gitar/Chords dan Lirik Lagu Safira Inema - Ora Ikhlas Lahir Batin yang di release 17 Februari 2021, Berikut Kunci Gitarnya:

Intro Em Bm C G
        Am Em C B
        Em Bm C G
        Am Em C B

  Em          Bm
netes.. banyu ing moto
     C             G
sliramu.. sandhing wong liyo
    Am           Em
sak tenane.. aku ra lilo
      C           B
mergo kebacut tresno..

  Em          Bm
tali.. tresno ing janji
   C            G
saiki.. podo ngelarani
  Am               Em
nanging ati ra iso ngapusi
     C                 B
sliramu sing tak tresnani..

 Em       Bm
opo.. ora kelingan
    C             G
naliko.. bareng sesandhingan
   Am            Em
janji malah dadi kacidran
       C            B
tresno amung dadi kenangan..

Chorus
   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..

Musik Em Bm C G
        Am Em C B
        Em Bm C G
        Am Em C B

 Em       Bm
opo.. ora kelingan
    C             G
naliko.. bareng sesandhingan
   Am            Em
janji malah dadi kacidran
       C            B
tresno amung dadi kenangan..

Chorus
   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..

   G               D
 tangis.. sing tak rasakno
      Am           Em
 ra bakal.. ngganteni loro
      G             D
 janjimu.. uwis tok ucapno
        C       B
 nggawe atiku loro..

  G              D
 amung.. liwat foto iki
        Am        Em
 sing biso.. ngobati ati
       G             D
 tak pikir.. malah dadi batin
  C                     B
 aku ora ikhlas lahir batin..
 
(Song writer : Arif Kurniawan)
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.